Strategie

Strategie

Met ervaring binnen Nederlands meest succesvolle online bedrijven (o.a. Fonq en Coolblue) en verschillende merken (o.a. Under Armour) helpt Brandsom merken succesvol op marketplaces te verkopen.

Integratie & Operatie

Integratie & Operatie

De basis van een succesvolle marketplace strategie is de integratie en de operationele performance. Brandsom helpt bij het maken van een keuze voor de juiste integrator en het bouwen van een solide operatie.

Optimalisatie

Content

Geoptimaliseerde content is cruciaal voor de vindbaarheid van producten op marketplaces. Brandsom brengt de content eisen per marketplace in kaart en legt duidelijk uit hoe content verbeterd kan worden.

Traffic

Traffic

Sponsored Products en Brands van Amazon en Bol.com of de mogelijkheden van campagnes op CDiscount en LaRedoute. Brandsom helpt merken bij het opzetten en optimaliseren van deze campagnes.


utrecht-683516_1920.jpg

Over ons:

Brandsom helpt merken bij het verkopen op marketplaces. Van strategie tot optimalisatie van product content en marketing op marketplaces. 

Werkwijze: Wij geloven dat marketplaces een strategisch onderdeel moeten zijn van je verkoopkanalen. We zijn er daarom van overtuigd dat merken de vaardigheden om op marketplaces te verkopen uiteindelijk zelf in de organisatie moeten opnemen. Met het Brandsom knowlegde center houden we niet alleen onze eigen consultants up-to-date maar ook de medewerkers van de klant.

De naam.
Brandsom staat voor Brands on marketplaces. 


Marketplaces:


Contact:

Adres

Muntstraat 2BIS
3512 EV, Utrecht
Nederland

 

Neem contact op met Brandsom

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via thijs@brandsom.nl of het contactformulier.

Naam *
Naam

Merken:


Blog: