ChannelEngine

Hoe ChannelEngine jouw merk kan helpen bij integratie op marketplaces

 

Gecertificeerd partner

Wil je producten aanbieden op verschillende marketplaces? Dan is een integrator onmisbaar. Integrators automatiseren de koppeling tussen je eigen systemen en die van meerdere marketplaces tegelijkertijd.

Brandsom heeft bewezen expertise in het onboarden van merken op marketplaces wereldwijd via verschillende integrators. We zijn bovendien gecertificeerd Gold partner van ChannelEngine.

Meer weten over integrators en onze services? Klik op onderstaande pijl en neem contact op met een van onze specialisten. 

Pijl naar beneden (oranje)

channelengine-mock-up-Brandsom-gold-partner

Voordelen van ChannelEngine

Duidelijke interface Gemakkelijk werken aan je online zichtbaarheid.
Automatisering Automatisering van je pricing.
Content Uitgebreide mapping-mogelijkheden om content aan te passen.
Integratie Flexibele aanpassing op jouw systemen.

Wat biedt ChannelEngine?

ChannelEngine is compatibel met marktplaatsen zoals Amazon, AboutYou, Zalando, Bol.com en nog veel meer. De verkoopkanalen en meer dan 200 marketplaces variëren van internationale marktplaatsen tot B2C-sites, winkel-apps en in-store portals tot dropshipment-partnerships.

ChannelEngine maakt wereldwijd gedistribueerde e-commerce mogelijk via een krachtige reeks tools en partner-systemen om de verkoop en winst te maximaliseren. De complexiteit van de internationale verkoop wordt verminderd en de inspanning en het benodigde personeel voor directe e-commerce voor consumenten wordt geminimaliseerd.

ChannelEngine overbrugt de kloof tussen de huidige ERP/PIM/WMS/e-commerce platforms en externe verkoopkanalen.

Wil je meer weten? Klik op onderstaande pijl en neem contact op met een van onze specialisten. 

Pijl naar beneden (oranje)

Voordelen
  • De technologie van ChannelEngine is ontwikkeld om schaalbaar, internationaal en uitgebreid te zijn op basis van meer dan 17 jaar ervaring met e-commerce integraties.
  • Sterk partnership netwerk: Wereldwijde vertegenwoordiging die begeleiding en ondersteuning biedt om te slagen op marktplaatsen.

Kijk voor meer informatie op de website van ChannelEngine.

Brandsom Visual - Integratie (Channel Engine)

 

Neem contact op met Ivo

Benieuwd naar de mogelijkheden die ChannelEngine biedt? Vul het formulier in en laat Ivo contact met je opnemen om te bespreken wat Brandsom voor jou kan betekenen. 

Of bel: +31(0)30 227 05 20.

Ivo (1)