Brandsom Academy

Met de Brandsom Academy blijven je medewerkers up-to-date over de laatste ontwikkelingen binnen marketplaces

Workshops

Brandsom zorgt ervoor dat je medewerkers weer up-to-date zijn op het gebied van marketplaces. Hiervoor hebben wij diverse workshops, die aangepast kunnen worden aan jouw wensen. Neem contact op voor meer informatie. Alle cursussen zijn ook in het Engels beschikbaar. 

Amazon-mock-up-rechte-schaduw
Introductiecursus

Tijdens deze cursus word je in een mum van tijd wegwijs gemaakt binnen de wereld van marketplaces. Zo wordt onder andere uitgelegd wat marketplaces precies zijn, welke impact ze hebben op e-commerce en welke competenties en resources je nodig hebt om marketplaces succesvol te kunnen benutten.

Marketplaces & merchandising

Marketplaces hebben hun platform geopend voor alle aanbieders van alle producten. Tijdens deze workshop leren we je welke impact dit heeft op de differentiatie- en merchandisingsstrategie van je merk.

Contentoptimalisatie Brandsom leert hoe je op basis van zoekwoordanalyses goede titels voor verschillende marketplaces kan maken. Daarnaast leer je welke attributen het belangrijkst zijn om te optimaliseren. Op die manier kan je zo efficiënt mogelijk werken.
Advertisingcursus

Adverteren op marketplaces wordt steeds belangrijker. Maar hoe bepaal je nou de juiste strategie? Welke keywords moet je gebruiken? En waar moet je allemaal op letten? Dit en nog veel meer leer je in deze workshop.

31 Marketplaces
12 Landen
12.34M GMV
23578 Producten

Workshop op maat gemaakt

Alle workshops die door Brandsom gegeven worden zullen altijd worden afgestemd op jouw merk. Ben je op zoek naar een cursus over een specifiek marketplace-gerelateerd onderwerp? Wij gaan graag de uitdaging aan en komen een keer langs om onze kennis in een op maat gemaakte workshop met jou en je team te delen.
home-zalando-bol-amazon-iphonepng

Neem contact op met Imco

Vul het formulier in en laat Imco contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Imco van Elk