Brandsom Consultancy

Van strategie tot uitvoering

Brandsom consultancy

Met de Brandsom Consultancy service biedt Brandsom een flexibele consultancy service. U kunt de aandachtsgebieden selecteren uit de volgende 5 onderwerpen: Strategie, Integratie, Bediening, Inhoud, Reclame, Organisatie.

 

 

Brandsom consultancy is een project-gebaseerde service die jouw merk toegang geeft tot gespecialiseerde consultancy zonder lange termijn commitment. Als je hulp nodig hebt bij het verkopen op online marktplaatsen, dan biedt deze flexibele en op korte termijn gerichte dienst mooie aansluiting op jouw merkstrategie. 

Of je nu op zoek bent naar expertise wat betreft het onboarden van producten, productoptimalisatie, het opzetten van een specifieke advertentiecampagne, of advies wilt over het gehele proces, Brandsom consultancy biedt de perfecte oplossing voor al je marktplaats-gerelateerde problemen.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in onze project-gebaseerde service? Klik dan op onderstaande pijl en neem contact op met een van onze consultants. 

Pijl naar beneden (oranje)

DIT IS HOE ONZE SERVICE WERKT

1
Strategie

Bepaal samen met onze marketplace experts de beste marketplace strategie.

2
Operatie

Of je de logistiek nu uitbesteed of zelf doet, Brandsom helpt jou de beste oplossing te vinden.

3
Integratie

Brandsom helpt jou de juiste integrator te vinden die past bij jouw strategie en operatie.

4
Content

Van content optimalisatie tot vertalingen, Brandsom's specialisten zorgen ervoor dat jouw producten representatief zijn voor jouw visie.

5
Adverteren
Onze advertentie specialisten weten alles over hoe je jouw merk moet promoten op marketplaces. 
 
6
Organisatie
Samen met onze ervaren consultants, kun jij afbakenen wat er uitbesteed wordt en wat niet.
 

Neem contact op met Thijs

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Vul het formulier in en laat Thijs contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Of bel direct op: +31(0)30 227 05 20.

Thijs