Brandsom Consultancy

Van strategie tot uitvoering

Online Marketplaces

Onze marketplaceconsultants kennen alle ins en outs van marketplaces. Zij helpen je graag met jouw marketplacestrategie en de uitvoering daarvan. Wij hebben onze dienstverlening verdeeld in vijf fases om het overzichtelijk te maken en om zo efficiënt mogelijk te kunnen samenwerken. 

Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier onderaan de pagina.

zalando-mock-up-rechte-schaduw

Brandsom Services:

Strategie & Integratie

Brandsom legt uit wat marketplaces zijn en welke impact ze hebben op de (online) strategie van merken. Ook zorgen wij voor de koppeling van jouw e-Commerce omgeving en de integrator.

Operationeel

Brandsom helpt merken bij het identificeren van de gaten in de huidige organisatie en geeft advies. Brandsom adviseert jouw merk op het gebied van operationeel management

Content

Brandsom weet welke content belangrijk is en hoe deze geoptimaliseerd kan worden per marketplace. Op basis van zoekwoordanalyses worden jouw productpagina's geoptimaliseerd.

Traffic

Brandsom kan helpen bij het aanmaken en optimaliseren van ‘Sponsored Products’-campagnes op alle relevante marketplaces. Brandsom helpt ook bij het bepalen van de juiste strategie op dit gebied.

31 Marketplaces
12 Landen
12.34M GMV
23578 Producten

Fulfilment By Amazon

Maak gebruik van Amazon's Europese fulfillment netwerk.

Onze experts helpen je om ervoor te zorgen dat je magazijn er klaar voor is om producten te leveren aan diverse Amazon warehouses. Ook helpen ze je bij het inrichten van verschillende processen om optimaal gebruik te maken van de logistieke diensten van Amazon.

bol.com-mock-up-rechte-schaduw

Neem contact op met Imco

Vul het formulier in en laat Imco contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

200429-133648-3732-RM-Ruben_May