On-demand Support

Consultancy op afroep

Ben je (nog) niet op zoek naar een lange termijn samenwerking, maar wil je wel altijd een marketplace expert ter beschikking hebben om af en toe even mee te sparren? Dan is wellicht Brandsom On-Demand Support wel iets voor jou.

Met Brandsom On-Demand Support koop je vast aantal uren in zodat je altijd zeker bent van de juiste ondersteuning bij verschillende marketplace vraagstukken.

On-Demand Support

Wil je altijd beschikken over een professionele marketplace expert om jou te helpen bij je marketplace business, maar wil je niet wekelijks uren afnemen? Dan is Brandsom On-Demand Support de perfecte oplossing. Onze marketplace experts kunnen je bijvoorbeeld helpen bij:

  • Sparren over ingewikkelde strategie vraagstukken
  • Trouble shooting en oplossen
  • Opzetten van een nieuwe marketplace
strippenkaart-brandsom2

BRANDSOM STRIPPENKAART

BASIS

On-Demand Support van een marketplace expert. Met de Basis-Strippenkaart krijg je 5 uur consultancy. €595

PREMIUM

On-Demand Support van een marketplace expert. Met de Premium-Strippenkaart krijg je 20 uur consultancy. €1795

Online Marketplaces

Onze marketplaceconsultants kennen alle ins en outs van marketplaces. Zij helpen je graag met jouw marketplacestrategie en de uitvoering daarvan. Wij hebben onze dienstverlening verdeeld in vijf fasen om het overzichtelijk te maken en om zo efficiënt mogelijk te kunnen samenwerken.

Meer informatie over consultancy

bol.com-mock-up-rechte-schaduw
1
STRATEGIE & INTEGRATIE Brandsom legt uit wat marketplaces zijn en welke impact ze hebben op de (online) strategie van merken. Ook zorgen wij voor de koppeling van jouw e-Commerce omgeving en de integrator.
2
OPERATIONEEL Brandsom helpt merken bij het identificeren van de gaten in de huidige organisatie en geeft advies. Brandsom adviseert jouw merk op het gebied van operationeel management
3
CONTENT Brandsom weet welke content belangrijk is en hoe deze geoptimaliseerd kan worden per marketplace. Op basis van zoekwoordanalyses worden jouw productpagina's geoptimaliseerd.
4
TRAFFIC Brandsom kan helpen bij het aanmaken en optimaliseren van ‘Sponsored Products’-campagnes op alle relevante marketplaces. Brandsom helpt ook bij het bepalen van de juiste strategie op dit gebied.

BRANDSOM FACTORY

Met de Brandsom Factory ondersteunen wij bedrijven en merken met het operationeel management van verschillende marketplaces. Dit doen wij middels verschillende diensten.
 
Klik op een van de knoppen hieronder om meer informatie te vinden over de verschillende producten en diensten die wij aanbieden.
mock-up-_0002_bolcom-products
brandsom-m1 PRODUCT ONBOARDING

Jouw producten online met elke integrator.

Meer informatie

brandsom-m2 PRODUCTOPTIMALISATIE

Verbeter je zichtbaarheid en vergroot je conversie.

Meer informatie

brandsom-m3 AMAZON A+ CONTENT

Versterk je merk door middel van A+ Content en Brand Stores.

Meer informatie

brandsom-m4 SPONSORED PRODUCTS

Verschijn als hoogste in de zoekresultaten.

Meer informatie

BRANDSOM MANAGED

Met Brandsom Managed heb je direct toegang tot specialistische kennis, resources en geoptimaliseerde en vertaalde content. Dit voor een vast bedrag per maand en zonder investering op voorhand. Meer weten? Neem contact op.

Neem contact op
brandsom managed blokken - HOR-3

Neem contact op met Thijs

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Vul het formulier in en laat Thijs contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

200429-142749-3673-RM-Ruben_May