brandsom managed

Marketplaces as a service

Verkoop direct en schaalbaar op marketplaces voor een vast bedrag per maand
brandsom-m1 Marketplacestrategie Samen bepalen we welke marketplaces als eerst geïntegreerd worden, wat de doelen zijn en welke integrator je het beste kan gebruiken.
brandsom-m2 Technische integratie Wij zorgen voor de koppeling van jouw e-commerceomgeving, de integrator en de marketplaces waar jij wilt verkopen. Daarnaast kunnen we een koppeling verzorgen met bijvoorbeeld een ERP of administratiesysteem zoals Exact.
brandsom-m3 Product onboarding We zorgen ervoor dat je producten geoptimaliseerd online komen te staan op alle marketplaces.
brandsom-m4 Marketplace Advertising We zorgen voor advertenties die geoptimaliseerd zijn voor jouw marketplacedoelen.

Marketplace management

Met Brandsom Managed heb je direct toegang tot specialistische kennis, resources en geoptimaliseerde en vertaalde content. Dit is zonder investering en toegespitst op jouw marketplacedoelen. Meer weten? Neem contact op.

Neem contact op
Brandsom-managed-2020-2
31 Marketplaces
12 Landen
12.34M GMV
23578 Producten

De kosten

Prijzen hangen af van het aantal marketplaces en de marketplace-omzet van je onderneming. Je betaalt altijd zowel een vast als een variabel bedrag per maand. Wij bieden de mogelijkheid om het vaste bedrag te verlagen of verhogen in ruil voor een hoger of lager variabel deel. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 
Neem contact op
home-zalando-bol-amazon-iphonepng

Neem contact op met Thijs

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Vul het formulier in en laat Thijs contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

200429-142749-3673-RM-Ruben_May-1