Brandsom ervaringen

Ons team van consultants en specialisten zet zich dagelijks in om klanten succesvol te maken op platformen als Amazon, Bol en Zalando. Ontdek hieronder enkele van hun succesverhalen.
Ontwerp zonder titel (4)
Marketplace Manager Onitsuka Tiger
"Sinds de samenwerking met Brandsom heeft Onitsuka Tiger geweldige resultaten bereikt. Het merk is nu volledig DTC (Direct-To-Consumer). Dit is ook te zien in de prestaties van het merk, met een groei van +340% in GMV op jaarbasis in 2022 en producten die nu op 12 verschillende Europese markten verkrijgbaar zijn."
Founder & CEO Fable England
"Brandsom heeft ons echt geholpen om onze prestaties op Zalando te verbeteren. Het team is zeer toegewijd en prettig om mee samen te werken. We kijken ernaar uit om met de ondersteuning van Brandsom meer groei te realiseren op Zalando en andere platformen in heel Europa."
Ontwerp zonder titel (1)
Jelle Mline
"Brandsom heeft alle kennis in huis om je merk op marketplaces te lanceren. We kijken uit naar de toekomst samen met Brandsom!"
casall-square-png-1
Peter Casall Sport AB
"Brandsom is voor ons een uiterst belangrijke partner geweest om succes te behalen op marktplaatsen. Dankzij hun kennis hebben we onze verkoop verbeterd, evenals de kwaliteit van advertenties en content. Bovenop hun vaardigheden tonen ze een groot enthousiasme dat veel energie brengt in onze samenwerking."
boska-logo-square-1
Pascal Boska
“Wij hebben Brandsom afgelopen jaar gevraagd te helpen met onze Marketplace strategie. Thijs heeft ons op strategisch niveau goed en kundig geadviseerd en daarnaast helpen Imco en de Factory medewerkers ons met de executie van deze strategie. Met name door de kennis, kunde en flexibiliteit van zowel Thijs als Imco zijn wij tot nu zeer tevreden over de samenwerking!”
rosefield-square-1
Tim Rosefield
“Brandsom heeft ons geholpen om ons assortiment in korte tijd, volledig en geoptimaliseerd live te krijgen op verschillende marketplaces. Dit is o.a. handig bij het aansluiten van nieuwe marketplaces of het onboarding van nieuwe collecties en producten.”

Neem contact op met Imco

Onze marketplace specialist Imco staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul het formulier in en laat Imco contact opnemen om te bespreken wat Brandsom voor jou kan doen!

Of bel direct op +31(0)30 227 05 20.

Imco-jpg