Logistiek via Bol (LvB)

Hoe werkt fulfilment door Bol 

Wat is logistiek via Bol?

Merkeigenaren in verschillende branches kunnen hun eigen producten verkopen via het partnerplatform van bol.com. Het voordeel hiervan is dat je via bol.com meer zichtbaarheid genereert. 

Als je bol.com goed inzet als verkoper, kan dit verkoopkanaal je financieel heel wat opleveren. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de logistieke dienstverlening van bol.com. Hierbij kan jij als merkeigenaar het hele logistieke proces uitbesteden aan Bol, van inpakken tot verzenden. Het enige dat jij hoeft te doen is de producten in te kopen en op te sturen naar het magazijn van bol.com. Uiteraard regel je ook het financiële stuk met hen.

Wil je weten of deze optie relevant is voor jouw merk? Onze consultant Imco staat klaar om je hierbij te adviseren! Klik op de onderstaande pijl en vul het formulier in!
Pijl naar beneden (oranje)  

Brandsom Visual, Fulfillment Bol-com, LVB, Logistiek via Bol


Brandsom is gespecialiseerd in het verkopen op marketplaces zoals Bol.com. Wil je meer weten over de beste bol.com strategie voor jouw merk? klik dan Hier!

mock-up bolcom products, Brandsom Bol.com Mock-up

 

De aanmelding voor logistiek via bol

 

Om je aan te melden voor het Bol.com partnerprogramma en gebruik te kunnen maken van Logisitiek via Bol, moet je de volgende stappen volgen:  

  • Om te beginnen heb je een zakelijk verkoopaccount nodig. Heb je meerdere merken of bedrijven, dan kun je meerdere verkoopaccounts aanmaken onder dezelfde bedrijfsgegevens. Het is belangrijk dat je in het formulier alle gegevens van je bedrijf invult. Bol.com wil dus ook informatie over KvK-, btw- en VAT-nummers. 

    • Het duurt ongeveer 3 weken tot je nieuwe bedrijfsregistratie wordt herkend. Omdat de wachtlijsten bij bol.com lang zijn, is het niet mogelijk om dit proces te versnellen. Je moet dus echt even geduld hebben. Uiteindelijk krijg je een activatielink om jouw account te activeren. 

    • In de volgende stap kun je verdere benodigde gegevens invoeren, zoals je winkelgegevens, financiële gegevens en retour instellingen. De artikelen kun je ‘per stuk’ of met ‘meerdere tegelijk’ invoeren. De producten komen online als bol.com hiervoor de verificatie check heeft doorgevoerd.

    • Als laatste stap  activeer je jouw account met de code die jij als bol.com partner per brief thuis ontvangt.


Lees meer ↓

 

Wanneer kies je voor Logistiek via Bol?

Het scheelt enorm veel tijd voor jou als merkeigenaar om te kiezen voor Logistiek via Bol (LVB). Bovendien heb je minder fysieke ruimte nodig, omdat je jouw spullen kunt laten opslaan in het magazijn van bol.com. Zelfs de financiële afhandeling en de klantenservice worden voor jou geregeld als je dat graag wil. Bovendien hoef je geen mensen in te huren voor de verpakking en bestickering van de pakketjes. 

bolcom logoBrandsom Helpt

Wil je dat Brandsom je advies geeft over de beste verkoopstrategie op Bol.com? Of wil je dat Brandsom helpt met de aanmeldprcedure? Klik dan op de onderstaande pijl en vul het contactformulier in.

Pijl naar beneden (oranje)

 

Ook interessant:

Andere Brandsom pagina's met informatie over de beste Bol.com verkoopstrategie voor jouw merk!

Verkopen op Bol

Adverteren op Bol.com

Of check 1 van onze blog posts:

Neem contact op met Imco

Onze marketplace specialist Imco staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vul het formulier in en laat Imco contact opnemen om te bespreken wat Brandsom voor jou kan doen!

Imco van Elk, Bol.com specialist, Marketplace consultant