Integrators

Wat, waarom en welke?

Een integrator is software die jouw systemen (bijvoorbeeld: PIM, ERP, WMS) kan koppelen met meerdere marketplaces. Aan de hand hiervan kun je al je marketplace-gerelateerde zaken efficiënt bijhouden en optimaliseren. Vooral als je op meerdere marketplaces wilt verkopen, is het bijna noodzakelijk om gebruik te maken van een integrator. 
Op deze pagina leggen we uit op welke dingen je moet letten bij het kiezen van een integrator. Ga je liever direct in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door onder aan deze pagina op 'neem contact op' te klikken.

Integrators kiezen

Het kiezen van de juiste integrator is belangrijk. De overstapkosten kunnen namelijk hoog zijn. Bij Brandsom letten we op de onderstaande indicatoren bij het kiezen van de juiste integrator:

  • Marketplace- en plugin-support
  • Mogelijkheden m.b.t. content, voorraad, pricing en meer
  • De prijs van de integrator
Neem contact op
Brandsom-Integrators-orange
Integrators

Marketplace en plugin-support

De belangrijkste vereiste voor elke integrator is natuurlijk dat hij compatibel moet zijn met de marketplaces waar jij op wilt verkopen en de systemen en plugins die je nu gebruikt. Zo hebben bijvoorbeeld ChannelEngine, ChannelAdvisor en Tradebyte een koppeling met Zalando. Informeer dus altijd bij de integrator of ze de gewenste koppelingen kunnen maken.

Neem contact op
mock-up-schaduw-recht_0007_productflow
Integrator

Mogelijkheden op het gebied van content, pricing en voorraad

Naast de hoeveelheid marketplaces en plugins, is het goed om te kijken naar de features van de integrators die je overweegt. Is prijsmarge belangrijk, dan is geautomatiseerde pricing een interessante feature. Ben je content-gericht, dan is het handig om een integrator te kiezen die helpt bij het optimaliseren van je productadvertentie.

Neem contact op
mock-up-schaduw-recht_0001_vendiro-1
Integrator

Kosten van een integrator

De kosten van een integrator kunnen sterk verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van de omzet van je marketplace business, de marketplaces waarop je producten wilt verkopen en het aantal producten dat je aanbiedt.

Neem contact op
tradebyte-printscreen2-1
Integrators

Brandsom: de Integrator Specialist

Bij Brandsom hebben we ervaring met het integreren van merken met alle belangrijke integrators, waaronder: ChannelAdvisor, ChannelEngine, Productflow, EffectConnect, Vendiro en Tradebyte. Wij helpen je met:

  • Het vinden van de juiste integrator
  • Het koppelen van je systemen
  • Het onboarden en mappen van je producten
Neem contact op
mock-up-schaduw-recht_0002_channelengine

Neem contact op met Thijs

Vul het formulier in en laat Thijs contact met je opnemen om de mogelijkheden met je door te nemen.

200429-142749-3673-RM-Ruben_May-1