Integrators

Welke integrator moet je kiezen voor de beste marketplace koppeling?

Een integrator is software die jouw systemen (bijvoorbeeld: PIM, ERP, WMS) kan koppelen met meerdere marketplaces. Aan de hand hiervan kun je al je marketplace-gerelateerde zaken efficiënt bijhouden en optimaliseren. Vooral als je op meerdere marketplaces wilt verkopen, is het bijna noodzakelijk om gebruik te maken van een integrator. 

Op deze pagina leggen we uit op welke dingen je moet letten bij het kiezen van een integrator. Ga je liever direct in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door op onderstaande pijl te klikken. 

Pijl naar beneden (oranje)

Integrators kiezen

Het kiezen van de juiste integrator is belangrijk. De overstapkosten kunnen namelijk hoog zijn. Bij Brandsom letten we op de onderstaande indicatoren bij het kiezen van de juiste integrator:

  • Marketplace en plugin- support
  • Mogelijkheden m.b.t. content, voorraad, pricing en meer
  • De prijs van de integrator

Wil je meer weten of sparren over hetgeen het beste bij jouw merk past, druk dan op de onderstaande pijl en neem contact op met een van onze specialisten.

Pijl naar beneden (oranje)

Branson helpt je bij het kiezen van het beste integratieplatform.

 

Kosten integrator

De kosten van een integrator kunnen sterk verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van de omzet van je marketplace business, de marketplaces waarop je producten wilt verkopen en het aantal producten dat je aanbiedt. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met een van onze specialisten.

Pijl naar beneden (oranje)

 

Integrators wijzen naar marktplaatsen: Amazon, bol.com en Zalando

Neem contact op met Imco

Vul het formulier in en laat Imco contact met je opnemen om de mogelijkheden met je door te nemen.

Imco van Elk, Marketplace consultant, Amazon specialist