Onze services

Specialisten op het gebied van marketplaces

Brandsom Managed

Met de Brandsom Managed service laat je een team van verschillende specialisten samenwerken om jouw merk succesvol te maken op marktplaatsen. Ze zullen alle onderwerpen behandelen, namelijk: Strategie, Integratie, Operatie, Inhoud, Reclame, Organisatie.

 

Met Brandsom Managed haal je een volledig marketplace team in huis voor een vast bedrag per maand. Wij helpen je volledige integreren, onboarden en vermarkten op o.a. Amazon, Bol.com en Zalando. Een dedicated team van verschillende specialisten werkt samen om jouw merk op marketplaces succesvol te maken.  

Meer weten? Druk op onderstaande pijl en neem contact op met een van onze consultants. 

Pijl naar beneden (oranje)

Brandsom Consultancy

Met de Brandsom Consultancy service biedt Brandsom een flexibele consultancy service. U kunt de aandachtsgebieden selecteren uit de volgende 5 onderwerpen: Strategie, Integratie, Bediening, Inhoud, Reclame, Organisatie.

 

Brandsom biedt een breed scala marketplace gerelateerde services aan die jouw merk kunnen helpen bij de verkoop op marketplaces. Of je nou op zoek bent naar hulp bij onboarding van je producten, het opzetten van een specifieke advertentiecampagne of de vertaling en optimalisatie van product content, Brandsom biedt een flexibele consultancy service aan. 

Meer weten? Druk op onderstaande pijl en neem contact op met een van onze consultants. 

Pijl naar beneden (oranje)

Neem contact op met Thijs

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Vul het formulier in en laat Thijs contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Of bel direct op: +31(0)30 227 05 20.

Thijs